aanbevelingen

Ik heb Joshua leren kennen als een warme, integere man met een levende relatie met God, door wie hij zich volledig laat leiden. Ik ben ervan overtuigd dat hij van betekenis kan zijn voor de mensen die met een hulpvraag op zijn weg komen.      Hij heeft oog voor wat anderen mensen beweegt en wat ze nodig hebben en zet zich daar op een persoonlijke en betrokken manier voor in.

 Brenda Berkhout,

Hulpverlener GGZ de Hoop

Ervaringsgerichte psychosociale  en Gestaltgezins-coach 

 

##

 

Joshua Schot ken ik als een zeer betrouwbaar persoon. Hij bezit de vaardigheid om eerlijk en oprecht te zijn, zonder in de valkuil van oordeel te vallen. Dit is t.o.v. anderen een bijzonder kenmerk, dat zeldzaam is. Door zijn benadering en/of houding ben je als gesprekspartner veilig en word je serieus genomen. Bovendien is hij ook opvallend complimenteus.

Ik ken Jos zowel privé als in een kerkelijk verband (als deel van een formeel contact)  en het bijzondere is dat hij zich zowel in het eerste als in het tweede geval zich zo weet op te stellen dat er geen verschil is. Je zou kunnen zeggen dat dat een valkuil is, dat je dat niet kunt scheiden, maar in zijn geval is het een kwaliteitskenmerk. Je weet altijd wat je aan hem hebt. Er zijn geen verborgen motieven, die later aan het licht komen, juist omdat Jos altijd dezelfde is.

Ik zie Joshua als iemand die zelf goed in balans is. Dat geldt voor hem privé maar ook als christen. Hij is niet bang voor eerlijkheid. Dat is m.i. eveneens een kernkwaliteit van Joshua. 

Je kunt ervan op aan dat hij de waarheid niet schuwt maar niet op een manier die onoverbrugbaar het contact met hem nadelig beïnvloedt. Hij is ook niet bang voor mensen en niet bang om gevoelige onderwerpen te bespreken en/of conflicten op een goede manier aan te gaan. Kortom, je zult aan Jos een hulpverlener hebben, die confronterend is maar goed weet hoe genade werkt en welke plek dat heeft in een gesprek.

Als laatste wil ik zijn humor even benoemen. Er is niet gauw een situatie te bedenken wat mij betreft, die niet alsnog een kanaal krijgt door zijn veelzijdigheid, waaronder zijn vermogen om dingen te verlichten door humor.

Als cliënt zal je in goede handen zijn, is mijn volste overtuiging.

 

getekend, ML

 

##